top of page

Day in the Life fotografie

17v.jpg

Wat is Day in the Life fotografie?

Het lijkt een inkoppertje om te zeggen dat geluk in de kleine dingen zit. Maar dat is ook echt zo. Ons leven is gevuld met dingen die moeten (zoals werk, school, de opvoeding van de kinderen) en dingen die mogen (zoals bijvoorbeeld sporten, hobby's, uitjes, vrienden). In al die drukte vinden we veel momenten waarin we gelukkig zijn en meestal zijn dat juist de gewone dingen.

 

Momenten van alledag die jullie 'jullie' maken. Momenten dat je soms, in alle hectiek, even stilstaat, observeert en je realiseert hoe rijk je bent. Momenten die bij jullie rituelen als familie horen (zoals elke vrijdag friet eten en daarna samen film kijken, of hoe je samen met oma elke woensdag de kinderen van school haalt), maar ook meer terloopse momenten (het zondagsontbijt voordat iedereen uitvliegt naar sporten, hond uitlaten, naar de speeltuin, de prettige chaos rondom bedtijd). Al deze dingen dragen bij aan jullie fijnste herinneringen en het gevoel van thuis.

Day in the Life fotografie vangt deze momenten, hoe klein en onbelangrijk ze nu ook lijken. Het laat jullie zien wie jullie zijn en maakt de herinneringen tastbaar. Een geposeerde familiereportage is prachtig voor aan de muur, maar laat het ook de karakters van de kinderen zien? Doet het je lachen, als je terugdenkt aan hoe het toen was? Krijg je er een warm gevoel van, als je bedenkt hoe snel die tijd toch voorbij is gegaan? Als je antwoord op minstens een van deze vragen 'nee' is, dan is een Day in the Life reportage echt iets voor jullie.

34-1.jpg

Zijn we wel fotogeniek genoeg? We zijn maar een normaal gezin... 

Het mooie aan een Day in the Life-reportage is dat jullie niets speciaals hoeven te doen, alleen maar jullie zelf te zijn. Er is niets goed of fout, want het gaat om wie jullie zijn en de herinneringen die jullie hieraan willen bewaren. Uiteindelijk is elk gezin fotogeniek, juist omdat emoties puur zijn. 

In mijn portfolio kun je kijken voor een impressie van mijn Day in the Life reportages.

31_edited.jpg

Enkele voorbeelden van Day in the Life reportages

Day in the Life reportage 
€ 395

  • We bespreken jullie inspiratiebronnen en wensen

  • Een uitgebreide fotoreportage van 2 uur bij jullie thuis of op een andere zelfgekozen locatie

  • Aanlevering van een ruime keuze aan professioneel nabewerkte foto's in jullie eigen galerij

  • 40 foto's in hoge resolutie

  • Prachtig handgemaakt album van 15x15 met 15 lay-flat spreads (twv. € 80).

* Een geboortereportage is inclusief reiskosten tot 10km vanaf Oosterhout. Buiten die 10 km reken ik € 0,40 per km.

 

* Een reportage is exclusief parkeerkosten en eventuele verzendkosten voor het album 

Overige opties:

Extra tijd € 150 per uur

Ik kom natuurlijk ook graag een halve of een hele dag met jullie meelopen om alle fijne momenten te fotograferen. 

Upgrade album

Voeg extra pagina's toe aan je album en/of neem een groter formaat om de foto's nóg beter tot zijn recht te laten komen.

Vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page