top of page

Eva klikt met...

Schermafbeelding 2022-01-23 om 17.16.16.png

Als je als zwangere vrouw of als jonge moeder op zoek bent naar zorgverlener ondernemers in jouw regio die, net als jij, staan voor de kracht van de natuur in jou als vrouw, maar ook in behandelingen en bewuste producten, dan is Het Geboorte Event een prachtig platform voor jou. Een nog virtueel evenement, met een droom over een real life event in de toekomst, waarachter allemaal echte vrouwen (en een enkele man) zitten die jou bijstaan in wat jij en je baby nodig hebben. 

Ook ik heb me hierbij aangesloten, omdat ik geloof in de kracht van onze natuur. Niet alleen in wat de natuur te bieden heeft, maar ook in ons als vrouw. Dat is immers ook wat ik in mijn geboortefotografie wil laten zien. Ook ben ik een voorvechter geweest van juiste info over borstvoeding. Op deze pagina kun je mij vinden.

Sunny Mummy.jpg

Sunny Mummy, een uniek concept voor vrouwen gericht op kwaliteit, duurzaamheid en het verspreiden van Super Sunny Vibes, ontwikkelt superfood pow(d)er mixen om drukke vrouwen te ondersteunen met energie en weerstand. De missie van Sunny Mummy is om vrouwen te helpen en te inspireren om gezond en actief te zijn zodat zij zich een echte supervrouw voelen!

Jayde, het gezicht achter Sunny Mummy, ontwikkelde de vier mixen omdat ze bij haar derde zwangerschap vond dat er een tekort aan natuurlijke aanvullende voedingsstoffen was op de markt. Elk product vult de behoefte aan extra power van iedere vrouw aan in een andere fase van het leven: tijdens de zwangerschap en de borstvoeding, en voor extra energie bij een druk leven (hebben we dat niet allemaal?).

Bliss Hypnobirthing.jpg

Toen ik zwanger was van mijn jongste, had ik heel erg de behoefte om mijzelf zeker te voelen in mijn lijf, omdat de bevalling bij mijn oudste met allerlei kunst- en vliegwerk gegaan was. Wij zijn toen de cursus Hypnobirthing gaan volgen bij Eva van Bliss. Wat een verschil heeft deze cursus voor ons, en met name voor mij, gemaakt! Met haar warme persoonlijkheid geeft Eva je vertrouwen in je lichaam en in jouw vermogen om te baren. Weten dat jouw lijf hiervoor gemaakt is, en weten dat er grenzen zijn die je mag aangeven, geeft een geweldig gevoel van power over je lijf en je bevalling. Hoe deze uiteindelijk ook loopt, dit zijn de factoren die je toch een positief gevoel over je bevalling kunnen geven. Naast mindset, leer je ademhalingstechnieken die je door elke fase van de geboorte heen loodsen. Ik kan iedere aanstaande moeder een cursus Hypnobirthing aanbevelen, en zeker een bij Eva.

MIB.jpg

Als je zwanger bent, of al even geleden bent bevallen, is het zo belangrijk om te (blijven) bewegen! De meeste bewegingsgroepen zijn echter niet aangepast aan vrouwen die zwanger zijn of pas bevallen. Mom In Balance biedt workouts in de buitenlucht, speciaal voor moeders. Door de positieve en toegespitste begeleiding wordt er altijd gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en op dat moment aankan. Mom In Balance zit echt door heel Nederland, dus is het een mooie manier om zwangere vrouwen uit je eigen stad of regio te ontmoeten en na de bevalling in contact mee te blijven. Op deze manier kan iedere vrouw werken aan een sterke, energieke basis!

bottom of page