top of page

Newborn lifestyle fotografie

34laag.jpg

In jullie coconnetje

 

Je wereldje met je pasgeboren baby is heel klein, je blik naar binnen gericht. Dat is niet voor niks: alle aandacht gaat nu uit naar het herstel van de kersverse mama, naar het op gang brengen van de borstvoeding, naar hechting met jullie baby, naar het aftasten van jullie nieuwe levenstaak. De tijd in dit coconnetje duurt maar kort en is zó bijzonder. Willen jullie deze momenten koesteren op een pure, echte manier? Dan is een newborn lifestylereportage echt iets voor jullie.

Reportagestijl

In tegenstelling tot een newbornreportage in een studio hoeven jullie en de baby niet uit jullie comfort zone. Ik kom bij jullie langs en volg een ruime tijd jullie dagelijkse handelingen als baden, aankleden, voeden, knuffelen, koesteren. Omdat ik hier zo min mogelijk regisseer zijn de beelden eerlijk en vangen ze echte herinneringen.

In overleg met jullie zullen we het beste uit de lichtste en meest dierbare plekken in huis halen. Natuurlijk hou ik ook rekening met eventuele grotere broertjes of zusjes die erbij op de foto gezet mogen worden.

Kijk vooral eens bij mijn portfolio om een indruk van mijn werk te krijgen!

 

 

 

 

Op jullie tempo...

Eén zekerheid met een pasgeboren baby is, dat niets zeker is! Ze zijn zich nog niet bewust van schema's en planningen en reageren nog heel instinctief. Dat weet ik uit ervaring, als fotograaf en als moeder. Daarom ben ik flexibel in het vaststellen van het tijdstip voor de reportage; een regelmaat in de ene week, kan de week daarna immers zomaar overboord zijn. 
Ook op de dag zelf, wanneer ik bij jullie kom fotograferen, hoeven jullie je niet gehaast te voelen. Wil de baby drinken of heeft het een huilmomentje, dan nemen we die tijd. Ik fotografeer door, of neem even de afstand, als jullie dat fijner vinden. Ook maakt het voor mij niet uit of jullie kindje gezellig klaarwakker is, of juist heerlijk in 
dromenland gedurende de reportage; ik leg deze momenten net zo mooi voor jullie vast.

newborn2.jpg
61-1.jpg
43.jpg

Newborn lifestylereportage 
€ 270

  • We bespreken jullie inspiratiebronnen en wensen

  • Een uitgebreide fotoshoot van 1,5 tot 2 uur bij jullie thuis of op een andere zelfgekozen locatie

  • Aanlevering van een ruime keuze aan professioneel nabewerkte foto's in jullie eigen galerij

  • 15 foto's in hoge resolutie (geschikt voor drukwerk)

  • Mini harmonicaboekje met de mooiste foto's.

Wat is niet inbegrepen: 

- Reiskosten: € 0,40 p/km.

Overige opties:

- Extra foto's € 8,- per stuk

Kunnen jullie niet kiezen? Voor €150,- extra (dus in totaal €420,-) kunnen jullie de hele galerij afnemen.

Mini-newbornreportage geboortekaartje 
€ 175

Als jullie mooie foto’s van de baby op het geboortekaartje willen hebben, is het fijn dat je niet zelf aan de slag hoeft. Ik kom bij jullie langs en maak sfeerfoto’s en/of detailfoto’s van de baby. Wat is inbegrepen?

  • We bespreken jullie inspiratiebronnen en wensen

  • Een korte fotoshoot bij jullie thuis of op een andere zelfgekozen locatie

  • Aanlevering van de foto's in jullie eigen galerij, binnen 24 uur

  • 3 foto's in hoge resolutie (geschikt voor drukwerk) én in lage resolutie met beeldmerk (geschikt voor publicatie op sociale media, blogs en websites).

Wat is niet inbegrepen: 

- Reiskosten: € 0,40 p/km.

- Parkeerkosten

Overige opties:

- Extra foto's € 8,- per stuk

Lieve woorden

5.jpg

Vorig jaar heb ik Eva's naam via via doorgekregen, toen ik op zoek was naar een goeie newbornfotografe die foto's op een natuurlijke manier vastlegt. Wat waren we destijds blij met het eindresultaat! Nu bij mijn tweede kindje is Eva opnieuw komen fotograferen en het was wederom prachtig! Zowel de foto's na afloop als Eva als persoon zijn ons enorm goed bevallen. Ik vind Eva een erg fijn en toegankelijk mens, die goed sferen aanvoelt, waardoor de knusse en warme momenten op haar foto's nog beter tot hun recht komen. Eva straalt iets uit waardoor je haar als fotografe bij je intiemste samenzijn durft te laten zijn. Ze gebruikte enkel natuurlijke lichtbronnen, waardoor onze foto's heel mooi puur geworden zijn. Verder heeft ze precies vast weten te leggen hoe wij zijn en maakt zichzelf onzichtbaar waardoor wij volledig op ons gemak waren en zelfs onze 2-jarige zoon heerlijk zichzelf kon zijn. Het was dan ook erg moeilijk om een selectie te maken uit de foto's. We zijn nog steeds aan het nagenieten van alle vastgelede momenten.

Chris en Sofie,

ouders van Sep en Juul

bottom of page